Nissan Leaf

What was Nissan's old name in America?

What kind of car sometimes had Twin H Power do you think?

a) Panhard

b) Studebaker

c) Hudson

d) Willys

e) Hupmobile

2) When did running boards cease to be a standard automotive feature?

a) 1920s

b) 1930s

c) 1940s

d) 1950s

e) 1960s

3) Before Studebaker produced automobiles, the company was famous for producing this.

a) Washing machines

b) Horse-drawn wagons

c) Trolley cars

d) Locomotives

e) Heavy trucks

4) Which of these cars has the engine in the front?

a) Chevrolet Corvette

b) VW Beetle

c) Chevy Corvair

d) Tucker Torpedo

e) Pontiac Fiero

5) When did Ford begin production of its famous flat-head V8?

a) 1954

b) 1932

c) 1948

d) 1960

e) 1926

6) What car company gave us the Edsel in 1958?

a) Chrysler

b) Ford

c) GM

d) Studebaker

7) When did Chevrolet introduce its famous small-block V8?

a) 1946

b) 1951

c) 1960

d) 1955

8) What brand of car was introduced by Ford in 1939?

a) Lincoln

b) Edsel

c) Falcon

d) DeSoto

e) Mercury

9) What name was formerly on Nissan cars sold in the U.S.?

a) Datsun

b) Honda

c) Mazda

d) Audi

10) When did an automatic transmission first become available on a VW Bug?

a) 1968

b) 1955

c) 1972

d) 1979

e) 1963

ANSWERS

1. C

2. C

3. B

4. A

5. B

6. B

7. D

8. C

9. A

10. A

Dave Menard of Avanti NewsFeatrures contributed to this report. You can reach TorqueNews.com's Hawke Fracassa at [email protected]


Sign-up to our email newsletter for daily perspectives on car design, trends, events and news, not found elsewhere.